Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CLIV

publicat: 21/02/2022 19:54 | actualizat: 2022-02-1717/02/2022 21:00 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia de astazi include prima melodie pe care am remarcat-o in 2022. Este vorba despre Tove Styrke - Show me love, care este si power-play-ul editiei. Pe numele complet Tove Anna Linnéa Östman Styrke, Tove este o cantareata suedeza de 29 de ani ce a devenit cunoscuta in tara natala datorita show-ului tv Swedish Idol din sezonul 2009-2010, unde s-a clasat pe locul al treilea. Tove este una din co-autorii acestei melodii si intr-un interviu postat pe situl readdork.com ea marturiseste ca versurile melodiei au fost scrise special pentru persoana de care era indragostita.

Taylor Gayle Rutherford alias Gayle este o cantautoare americana de 17 ani ce debuteaza cu single-ul abcdefu, o melodie care a devenit virala pe TikTok si Spotify. Gayle a recunoscut intr-un interviu ca versurile au fost scrise dupa despartirea de prietenul ei si prin ele vorbeste despre cum a incercat sa compenseze despartirea prin a fi o persoana draguta cu fostul prieten. Melodia a ajuns pana pe locul 6 in US Billboard Hot 100 si a ocupat primul loc in UK Singles Chart, dar si in topurile muzicale din Germania, Elvetia, Suedia, Norvegia, Israel sau Irlanda. De remarcat ca varianta cenzurata a melodiei este intitulata ABC si la refren cuvantul fuck este inlocuit cu "forget" si "get lost".

Jason Aldine Williams cu numele de scena Jason Aldean este un producator si cantautor american de muzica country ce are in portofoliul discografic 11 albume de studio si detine patru Discuri de platina inmanate de Recording Industry Association Of America, asociatia americana responsabila de certificarea vanzarilor de albume. Aldean este un cantaret de succes, el avand peste 20 de single-uri ce au ajuns pe primul loc in topurile de muzica country de specialitate din SUA. Melodia If I didn't love you este primul single lansat de pe albumul Georgia (2022) si reprezinta o colaborare cu Carrie Underwood, o cantareata americana faimoasa, detinatoarea recordului de cea mai premiata cantareata de muzica country din toate timpurile.

Meduza este o echipa italiana de productie de muzica electronica formata din Luca de Gregorio, Mattia Vitale si Simone Giani. Au devenit cunoscuti la nivel international prin hit-ul Piece of your heart lansat in 2019 in colaborare cu grupul englez de muzica house Goodboys. Melodia din lista de astazi este o colaborare cu renumitul solist irlandez Hozier, cunoscut in special hit-ului Take me to church, single-ul lui de debut din 2013.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CLIV
Descriere: Power-play: Tove Styrke - Show me love
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 31:12
Bit rate: 64kbps
Creată la: 14/12/2021
Actualizată la: 17/02/2022

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: