Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CLXI

publicat: 11/09/2023 18:00 | actualizat: 2023-09-1111/09/2023 19:00 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia de astazi aduce cateva hituri din vara acestui an. Prima melodie remarcata din lista de melodii este Free like the ocean interpretata de Rea Garvey, care este si power-play-ul editiei. Rea Garvey, pe numele real Raymond Michael Garvey, este un cantaret, compozitor si chitarist irlandez ce a fost solistul vocal al formatiei Reamonn. In 2012 formatia s-a desfiintat, Garvey dorind sa urmeze o cariera solo, el trecand de la rock la electro pop chiar de la albumul de debut Can't stand the silence (2011).

Ava Max, pe numele real Amanda Koçi, este o cantareata americana de origine albaneza ce a debutat in 2018 cu hitul Sweet but psycho. Ava are in repertoriul discografic doua albume Heaven & Hell (2020) si Diamonds & Dancefloors - de pe care este extras si single-ul Maybe you're the problem.

Fast Boy este un duo de muzica electronica german, format din fratii Lucas si Felix Hain care compun, produc dar si interpreteaza unele dintre melodiile lor. Cei doi au la activ colaborari cu artisti renumiti ca Meduza, Tiesto, Afrojack, Alok sau Offenbach. Melodia Forget you este o colaborare cu dj-ul si producatorul german Tobias Topic.

Selena Gomez revine in topuri cu melodia Single soon, la care este co-autoare, produsa de Benny Blanco (producatorul american Benjamin Levin) si Cashmere Cat (dj-ul norvegian Magnus August Høiberg). Ed Sheeran lanseaza si el un single nou de pe albumul - (Substract), cel mai bine clasat in topurile internationale din cele trei single-uri extrase de pe acest album pana acum.

Revenirile in timp le apartin boy-band-ului irlandez D-Side cu melodia One more night alone (2005) - al carei manager a fost Kim Glover, fost la New Kids on the Block, B-Witched si Let Loose; si Fox Academy, o trupa americana formata din Michael Todd Berland si Christian Novelli, cu melodia Choking on flowers (2015).

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CLXI
Descriere: Power-play: Rea Garvey - Free like the ocean
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 33:21
Bit rate: 64kbps
Creată la: 17/05/2023
Actualizată la: 17/05/2023

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: