Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CV

publicat: 16/09/2015 21:21 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Power-play-ul editiei de astazi apartine trupei elvetiene Kadebostany, formata din Guillaume Jérémie Bozonnet alias Kadebostan (producator si compozitor), Amina Cadelli (voce), Jaafar Aggiouri (saxofon), Jérôme Léonard (chitara bass) si Ross Butcher (trombon). Trupa a fost fondata in 2008 si albumul lor de debut, Songs From Kadebostany, a fost lansat in 2011. Succesul comercial l-au cunoscut cu cel de-al doilea lor album Pop Collection (2013) pentru care au fost nominalizati la 3 categorii ale premiilor muzicale elvetiene. Melodia Castle in the snow este parca desprinsa dintr-o coloana sonora James Bond, probabil si pentru ca vocea Aminei are un timbru apropiat de cel al cantaretei britanice Adele.

Talk about you este primul single extras de pe cel mai recent album al cantaretului britanic Mika, intitulat No Place in Heaven aparut in iunie anul acesta. Albumul a a ajuns pana pe locul 9 in UK Albums Chart, iar cele mai bune pozitii le-a ocupat in topul francez (locul 4) si belgian (locul 3), acestea fiind tarile in care Mika are de altfel cel mai mult succes.

Homeless reprezinta debutul muzical al cantaretei franceze Marina Dalmas ce si-a ales numele de scena Marina Kaye. Marina a castigat show-ul tv France Got Talent in 2011, iar intre timp a facut parte din distributia musicalului "Adam et Ève: La Seconde Chance" pus in scena de Pascal Obispo. Homeless a aparut prima data pe EP-ul cu acelasi titlu lansat in 2014, pentru ca apoi sa fie inclus si pe albumul ei de debut Fearless din acelasi an.

Cu toate ca Swedish House Mafia s-a destramat, Sebastian Carmine Ingrosso si Axel Christofer Hedfors alias Axwell, fosti membri ai trupei, continua sa colaboreze sub titulatura Axwell Λ Ingrosso. Ultimul lor single Sun is shining este un hit in multe tari europene, si bineinteles ca cea mai buna pozitie au avut-o in tara lor natala Suedia.

Revenirile in timp sunt doua melodii ce au implinit deja 30 de ani. Prima melodie, For you only ii apartine cantaretei engleze Alison Moyet si a fost lansata in 1984 pe albumul ei de debut Alf. A doua melodie le apartine germanilor de la Munchener Freiheit o formatie pop-rock fondata in 1980 care inca activeaza si care are in portofoliu 19 albume discografice. Melodia Every time este versiunea in limba engleza a hitului lor Ohne Dich (schlaf' ich heut' nacht nicht ein) aparut in 1985 pe albumul Von Anfang an.

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CV
Descriere: Power-play: Kadebostany - Castle in the snow
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 36:50
Bit rate: 64kbps
Creată la: 15/07/2015
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: