Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXXIV

publicat: 09/09/2018 17:22 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia de astazi cuprinde o lista de melodii pe care le-am strans in ultimele 5 luni si care m-au obsedat intr-o mica sau mai mare masura. Prima dintre ele este chiar power-play-ul lui Alex Germys, un producator belgian de 23 de ani care a debutat in 2011 cand l-a cunoscut pe Dimitri Borrey, managerul lui Stromae, proprietarul label-ului Vangarde Music. In 2014 lanseaza primul sau single solo intitulat Sunrise, dupa care au urmat All along in 2015 si Sweet afterglow in 2016. Never gonna be the same este cel mai recent single al sau. Pentru cei carora le plac videoclipurile cu final neasteptat, va recomand sa ii vizionati videoclipul melodiei.

Benjamin Grandgeorge alias Grandgeorge este un muzician francez nascut in Versailles care a debutat in 2015 cu EP-ul So fine dupa care a lansat primul sau album discografic So logical (2016). A renuntat la o cariera de 10 ani de comerciant in Londra pentru unul din liderii mondiali de gaze industriale si in 2013 a ales sa si ia un an sabatic la Bruxelles unde a inceput sa cante.

Matt Simons este un cantautor american care a mai fost prezent in una din cutiutele cu muzichii anterioare cu melodia Catch & release care a fost un hit european. We can do better suna a melodie perfecta pentru o reclama de bautura racoritoare, dar nu este, in caz ca va imaginati asta. Melodia nu a rupt gura targului, dar este un hit in Belgia si Olanda.

Happier este al cincilea single extras de pe albumul Divide al lui Ed Sheeran si este deja al cincilea hit de top 10 de pe acest album in UK Singles Chart. Cu toate acestea, cea mai inalta pozitie atinsa in top este locul 6, spre deosebire de celelalte patru single-uri anterioare care au atins pozitiile 1 si 2. In ciuda titlului, mie mi se pare una dintre cele mai triste melodie compuse si cantate de Sheeran (printre ceilalti compozitori se afla si Ryan Tedder de la One Republic).

Markus Schulz este in premiera in listele de melodii pe care le fac desi este un dj cunoscut de mai multa vreme. Markus este nascut in Germania dar acum traieste in Statele Unite. In septembrie 2012 a fost numit cel mai bun dj din America de revista americana DJ Times, prima revista dedicata dj-ilor profesionisti fondata in 1988.

Revenirile in timp le apartin lui Kylie Minogue cu In my arms de pe albumul X (2008) - primul album produs dupa recuperarea ei in urma tratamentului de cancer mamar cu care a fost diagnosticata in 2005 - si lui Calvin Harris cu Outside de pe albumul Motion (2014) pe care il interpreteaza in colaborare cu Ellie Goulding.

Enjoy!

Referinţe:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXXIV
Descriere: Power-play: Alex Germys feat. Alex Lucas - Never gonna be the same
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 34:25
Bit rate: 64kbps
Creată la: 28/04/2018
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: