Cutiuţa cu muzichii

Ediţia CXXVI

publicat: 25/11/2018 16:45 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Power-play-ul editiei de astazi este produs de Alan Walker, un dj si producator norvegian pe care l-am mai avut intr-o cutiuta de acum trei ani, cu primul sau hit muzical Faded. Melodia este interpretata de Sophia Somajo Venai cunoscuta si sub alias-ul Soso, o cantareata suedeza de profesie designer vestimentar care a debutat in 2008 cu un albumul The laptop diaries, un album produs pe laptopul personal, toate melodiile albumului find inregistrate cu microfonul laptopului. De fapt Soso este o artista non-conformista, urmatorul ei album fiind pus la dispozitia ascultatorilor prin intermediul binecunoscutului site de torrente The Pirate Bay.

Cecilia Krull López este o cantareata de origine spaniola foarte talentata care a debutat cu mult inainte de a deveni cunoscuta cu melodia de pe coloana sonora a unuia din cele mai urmarite si apreciate seriale La casa de papel. Melodia este compusa de Manel Santisteban cu care Cecilia a mai colaborat si la melodia Something's triggered de pe coloana unui alt film cunoscut Tres metros sobre el cielo.

Andrew Bazzi alias Bazzi este un cantautor american ce a devenit cunoscut cu melodia Mine, care initial a fost un esec la lansarea din octombrie 2017, nereusind sa intre in topul american, dar revenind spectaculos in 2018 dupa ce cantecul a devenit un meme viral pe internet. Interesant este ca melodia Beautiful din lista de astazi, interpretata solo, a avut aceeasi soarta, ea fiind de fapt lansata inainte de Mine. In 2018 Bazzi a relansat single-ul in duet cu Camila Cabello, de aceasta data cu mai mult succes.

Revenirile in timp le apartin lui Lester Aubrey alias Lexter, cu melodia Freedom to love din 2007 si Gareth Gates cu single-ul Anyone of us de pe albumul What my heart wants to say (2002). Gates este un cantautor englez care a ocupat locul 2 in finala primului show tv Pop Idol din Marea Britania, dupa Will Young, un alt cantaret talentat. Chiar si acest loc 2 este unul extraordinar, tinand cont ca Gates sufera de dislalie.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia CXXVI
Descriere: Power-play: Alan Walker & Sophia Somajo - Diamond heart
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 35:13
Bit rate: 64kbps
Creată la: 22/07/2018
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: