Cutiuţa cu muzichii

Ediţia LI

publicat: 06/08/2011 00:42 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Zilele acestea muzica house e la putere, asa ca mi-a fost imposibil sa ocolesc melodiile house care ocupa primele pozitii in topurile internationale in ultimele 2 luni. Lista din aceasta seara include cele mai noi single-uri Black Eyed Peas, Enrique Iglesias, James Blunt, Mika si Swedish Mafia House dar si un hit mai vechiut al lui Craig David din 2008. De remarcat ca melodia Party rock anthem a celor de la LMFAO (lansata in ianuarie anul acesta) a pus stapanire, inca de la aparitie, pe primele locuri in aproape toate topurile, dar daca in Europa este acum in scadere, in topul american este inca number one.

Va propun o melodie noua din partea Nataliei Lesz, o cantareata pop de origine poloneza, care in anul 2009 a primit din partea revistei Popcorn titlul de Cea mai buna cantareata a anului in Polonia. Albumul ei de debut, lansat in acelasi an, a fost produs de Greg Wells, un producator de succes care a mai lucrat cu Celine Dion, Mika, Karry Perry sau OneRepublic. De urmarit evolutia ei in continuare.

Se pare ca un nou stil muzical se iveste la orizont, o combinatie intre muzica r&b, hip-hop si house, un gen promovat de David Guetta inca din 2010 prin colaborarile cu Flo-rida, Kelly Rowland sau Rihanna. In ultima vreme, aproape toti cantaretii americani de succes din r&b (Usher, Nicki Minaj, Chris Brown, Ne-yo) si hip-hop (Lil' Wayne, Ludacris, Pitbull, Snoop Doggy Dogg), dar si cei britanici (Taio Cruz, Cheryl Cole, Tinchy Stryder, JLS) au inceput sa adopte noua tendinta, ce este un amestec intre muzica electronica si muzica urbana intitulat rhythmic contemporary, un patent muzical pe care David Guetta si-l aroga cu multa emfaza.

In ciuda acestui aflux de muzica house am ales ca power-play noul single al lui Mika, Elle me dit, ce va fi inclus pe albumul The origin of love programat sa fie lansat in 2012. Acest album este produs tot de Greg Wells si trebuie sa apreciem originalitatea lui Mika, care merge contra valului cu o melodie in limba franceza.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia LI
Descriere: Power-play: Mika - Elle me dit
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 41:38
Bit rate: 64kbps
Creată la: 30/06/2011
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: