Cutiuţa cu muzichii

Ediţia LVI

publicat: 03/11/2011 22:35 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Cutiuta din aceasta seara aduce ultimele single-uri Black Eyed Peas, Coldplay si Lady Gaga. Alaturi de ele am inclus si trei melodii noi in limba franceza. Prima ii apartine lui Benabar, care, in ciuda titlului, nu este deloc corecta politic daca veti asculta cu atentie versurile. A doua este primul single extras de pe al doilea album al Innei Modja, o cantareata originara din Mali de profesie model (imaginea brandului de cosmetice Mizani) dar si o pictorita amatoare. A treia melodie ii apartine lui Keen'V un muzician francez de raggamuffin, care la numai 24 de ani a devenit o adevarata vedeta odata cu lansarea primului sau album intitulat Phenom'n in 2008.

Am inclus si o melodie a cantaretei spaniole Sara Sofia, un star al show-urilor muzicale de televiziune din Spania. Sara Sofia a debutat la varsta de 7 ani in 2001, imitand-o pe regina muzicii salsa Celia Cruz la un concurs muzical televizat. Dupa ce a reusit sa ajunga in finala concursului, ea a inregistrat primul album chiar cu ajutorul Celiei Cruz. Cu toate ca locuieste in Insulele Canare, locul ei de nastere este in Obernai, un orasel francez din Alsacia. Melodia Ohe oha vas a sonar ca si celelalte single-uri lansate de ea pina acum sunt produse in Franta.

Cele doua remember-uri vin din partea lui Frou Frou - o formatie britanica de muzica electronica compusa din Imogen Heap si Guy Sigsworth, care a activat intre 2002 si 2003 - si The Seahorses, tot o formatie britanica dar de muzica rock, condusa de John Squire, fost membru al trupei The Stone Roses. The Seahorses s-a destramat in 1999 dupa 3 ani de activitate, iar melodia Love me and leave me este compusa de Squire si Liam Gallagher, fostul lider vocal al formatiei Oasis.

Power-play-ul din aceasta seara ii apartine lui DJ Goodwill, unul din cei mai apreciati dj din Australia. Melodia Take you higher este produsa alaturi de Hook N Sling, un dj originar tot din Australia, si ea va aparea pe o compilatie Ministry of Sound ce va fi lansata in perioada urmatoare.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia LVI
Descriere: Power-play: Goodwill & Hook 'N' Sling - Take you higher
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 38:10
Bit rate: 64kbps
Creată la: 13/10/2011
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: