Cutiuţa cu muzichii

Ediţia XLIII

publicat: 19/01/2011 21:20 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Editia din aceasta seara aduce cateva noutati: ultimul single al lui Robbie Williams, Heart and I, de pe albumul In and Out of Consciousness: Greatest Hits (2010), ultimul single lansat Ricky Martin in duet cu Joss Stone, The best thing about me is you, pe care l-am prezentat deja zilele trecute intr-o reprezentatie live si penultimul extras pe single de pe ultimul albumul al lui Diddy, Coming home, o melodie cu versuri interesante, in care Sean Combs (Diddy) rememoreaza cateva situatii din viata sa de cantaret. Surpriza vine din partea unei trupe germane, Tensnake, cu un single din... 2010 (!) chiar daca sound-ul pare atat de apropiat de anii '90, cu o aroma specifica italo-disco-ului. Am inclus si o melodie mai vechiuta a lui Amy MacDonald, de pe albumul This is the life (2007), care a scapat atentiei mele in cutiutele anterioare. Melodia Touch the sun a lui Debbi (Deborah Kah) este din reclama Metaxa din toamna anului trecut si personal mi s-a parut foarte catchy si vesela.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia XLIII
Descriere: Power-play: Tensnake - Comma cat
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 35:48
Bit rate: 64kbps
Creată la: 04/01/2011
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: