Cutiuta cu muzichii

Ediţia XLVIII

publicat: 24 mai 2011 21:57 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Alaturi de cateva noi extrase de pe albumele curente ale lui Avril Lavigne, Ke$ha si Bruno Mars, in aceasta seara am inclus in lista si 2 debutanti: Alice Gold, al carui album va aparea in iulie (si de pe care a mai avut un single lansat in 2010) si Puggy, un trio belgian care si-a lansat albumul anul trecut, dar care se afla tot la al doilea extras pe single.

Matt Pokora vine o cu o versiune moderna, mai dansanta a cantecului lui Jean-Jaques Goldman din 1991, Sophie Ellis-Bextor face un come-back, dupa 4 ani, cu un nou album de studio (aparut in aprilie) de pe care a lansat Bittersweet - o colaborare cu Freemasons, iar Snoop Dogg revine si el cu un nou album intitulat Doggumentary, de pe care este extrasa melodia Sweat, in album sub titlul original Wet, remixata de David Guetta in stil tehno a la 2 Unlimited, cum n-am mai auzit demult.

Veti gasi si un cantec mai vechi, mai putin cunoscut, al cantaretei belgiene Axelle Red, de pe un EP lansat in 1998 si care a aparut de abia pe albumul Longbox din 2003, un album care mai contine si alte cantece in limba spaniola. Preferata mea in aceasta editie este melodia lui Pitbull, care, dupa succesul din primavara cu featuring-ul la melodia On the floor a lui J.Lo (o versiune house a celebrei Lambada), vine de aceasta data cu o colaborare cu cantaretul r&b Ne-yo si producatorul olandez Afrojack.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii
Descriere: Power-play: Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give me everything (Tonight)
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 38:15
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 11 mai 2011

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii:

Artişti asociaţi: