Cutiuta cu muzichii

Ediţia XLVIII

publicat: 24/05/2011 21:57 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Alaturi de cateva noi extrase de pe albumele curente ale lui Avril Lavigne, Ke$ha si Bruno Mars, in aceasta seara am inclus in lista si 2 debutanti: Alice Gold, al carui album va aparea in iulie (si de pe care a mai avut un single lansat in 2010) si Puggy, un trio belgian care si-a lansat albumul anul trecut, dar care se afla tot la al doilea extras pe single.

Matt Pokora vine o cu o versiune moderna, mai dansanta a cantecului lui Jean-Jaques Goldman din 1991, Sophie Ellis-Bextor face un come-back, dupa 4 ani, cu un nou album de studio (aparut in aprilie) de pe care a lansat Bittersweet - o colaborare cu Freemasons, iar Snoop Dogg revine si el cu un nou album intitulat Doggumentary, de pe care este extrasa melodia Sweat, in album sub titlul original Wet, remixata de David Guetta in stil tehno a la 2 Unlimited, cum n-am mai auzit demult.

Veti gasi si un cantec mai vechi, mai putin cunoscut, al cantaretei belgiene Axelle Red, de pe un EP lansat in 1998 si care a aparut de abia pe albumul Longbox din 2003, un album care mai contine si alte cantece in limba spaniola. Preferata mea in aceasta editie este melodia lui Pitbull, care, dupa succesul din primavara cu featuring-ul la melodia On the floor a lui J.Lo (o versiune house a celebrei Lambada), vine de aceasta data cu o colaborare cu cantaretul r&b Ne-yo si producatorul olandez Afrojack.

Enjoy!

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Cutiuţa cu muzichii - Ediţia XLVIII
Descriere: Power-play: Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give me everything (Tonight)
Gen muzical: Various
Conţine: 10 melodii
Timp total: 38:15
Bit rate: 64kbps
Creată la: 11/05/2011
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: