Best of House (vol. 2)

publicat: 06/07/2010 19:05 | actualizat: 2020-01-1212/01/2020 14:57 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Revin cu partea a doua a colectiei de cele mai bune melodii house in opinia mea. Bineinteles, stilul house este, ca oricare alt gen muzical, un stil care tine mai degraba de melodie si nu de artist, caci cu siguranta nimeni nu compune numai melodii house sau numai melodii trance si asa mai departe. Poate ca unii vor avea de obiectat ca artistii precum Todd Terry, care la mijlocul anilor '90 compunea mai degraba muzica dance - asa cum era ea perceputa atunci, el venind din zona disco totusi - insa acum, retrospectiv privind, unele din melodiile sale pot fi re-evaluate ca muzica house. La fel e si in cazul lui Solo (cu melodia Come on! din 1993), The Source feat. Candi Stanton (cu melodia You got the love din 1997) sau Ultra Nate (cu melodia Free din 1997), care acum peste 10 ani erau catalogati drept artisti de muzica Hi-NRG sau in cel mai bun caz Euro House.

De asemenea, este evident la o scurta privire ca atat in aceasta lista dar si in precedenta lipsesc artisti ca Fatboy Slim sau Chemical Brothers, artisti care produc si muzica house, insa pentru ca stilul lor este in mare parte Big Beat, prefer sa folosesc aceasta oportunitate pentru o cutiuta muzicala viitoare, care sa prezinte si acest gen muzical interesant.

House-ul, dupa cum observati usor, este un stil care imbina in mod perfect arome muzicale din disco, dance sau r&b, aceasta fiind, cred eu, unul din cel mai mare castiguri in istoria muzicala de pina acum. Sper ca aceste colectii de muzica house, pe care incerc sa le realizez pe cat posibil in mod obiectiv si documentat, sa contribuie la promovarea corecta a acestui gen desi recunosc ca nu sunt un fan impatimit al acestui gen.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Best of House (vol.2)
Descriere: muzica house
Gen muzical: House
Conţine: 15 melodii
Timp total: 01:05:33
Bit rate: 64kbps
Creată la: 10/01/2010
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: