Arhivă anuală

Alege alt an:

2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006

198 înregistrări

Nescafe - Dolce Gusto (octombrie 2011)

publicat pe 09 decembrie 2011 21:31 în Muzică din reclame de Leonardo

Outlines - I cannot think

Pentru mai multe melodii din reclame tv vă recomand postul Muzică din reclame.

(citeşte)

Cutiuţa cu muzichii - Ediţia LVIII

publicat pe 06 decembrie 2011 21:06 în Topuri internaţionale de Leonardo

Editia de astazi include cateva dintre melodiile care m-au convins mai greu si nu am vrut totusi sa pierd ocazia de a le include intr-una din ultimele editii ale anului acesta. Prima dintre ele este I follow rivers, al doilea single extras de pe albumul Wounded rhymes semnat de cantareata suedeza Lykke Li. Melodia are doua versiuni: cea de pe album, care este prezentata si in videoclipul oficial si cea remixata de dj-ul belgian Stephen Fasano alias The Magician, care mi se pare foarte reusita.

Lose it este al doilea single extras de pe albumul de debut al trupei canadiene de New Wave Austra, intitulat Feel it break (2011). Numele trupei este luat dupa numele zeitei luminii din mitologia letona, care este si numele mic al vocalistei Katie Stelmainis, o cantareata de origine letona-canadiana. Vocea lui Katie vi se va parea cu siguranta cu totul deosebita, ceea ce nu e de mirare tinand cont ca a cantat de la 10 ani in Corul de Opera al Copiilor.

Olly Murs este prezent cu melodia Heart skips a beat, primul single extras de pe al doilea album, intitulat In case you didn't know, in care colaboreaza cu trupa engleza de hip-hop Rizzle Kicks (Jordan "Rizzle" Stephens si Harley "Sylvester" Alexander-Sule) ai carei membri se numara de altfel printre compozitorii melodiei. Piesa este pina la aceasta data cel mai de succes single dupa cel de debut intitulat Please don't let me go.

Cantaretul american Flo Rida este prezent cu o piesa ce a fost initial lansata de dj-ul suedez Tim Berg alias Avicii, cu titlul Levels, la care Flo Rida a adaugat partea de hip-hop. Refrenul melodiei este un sample dintr-o melodie mai veche (Something's got a hold on me, 1962) interpretata de Etta James.

(citeşte)

genuri: Various
|

Radio Grafii AD 1980 - Ediţia 35

publicat pe 05 decembrie 2011 21:27 în Radio Grafii cu Alexandru Gheorghiaş de Alexandru Gheorghiaş

Desigur, ori de câte ori spui decembrie 1980, primul lucru care-ţi vine în minte este mârşăvia petrecută pe 8. Mintea încearcă să găsească tot felul de explicaţii pentru inexplicabilul de la New York, acolo unde John Lennon era răpus de un personaj cel puţin ciudat. La capitolul conspiraţii, nu poţi să nu te gândeşti la încercările de deportare din Statele Unite ale activistului pentru pace, de la începutul anilor ‘70, sau la dosarele de supraveghere întocmite de serviciile speciale americane (FBI).

John tocmai încheiase o perioadă de cinci ani de auto-excludere din viaţa publică, răstimp în care lăsase afacerile pe mâna lui Yoko şi-şi crescuse copilul, pe Sean. Revenise în forţă, cu un album cuminte – “Double Fantasy”. Acelaşi pe a cărui copertă oferise un autograf viitorului asasin, cu doar câteva ore înainte ca acesta să-l ucidă. Asasinul a primit o condamnare la închisoare pe viaţă, fără posibilitatea eliberării condiţionate, în primii 20 de ani. El se află şi acum în Închisoarea de Stat din Attica, după ce i-a fost refuzată eliberarea condiţionată în şase rânduri.

(citeşte)

The Hitmen

publicat pe 03 decembrie 2011 18:53 în Antologii de Leonardo

The Hitmen este un proiect eurotrance/hardtrance al casei de productie muzicala Ron:Bon:Beat. Casa de productie a fost fondata in 1999 de Ronny Bibow, un dj si producator german care si-a facut debutul in acelasi an intr-un proiect intitulat Nudge & Shouter, din care mai faceau parte Sven Wilken si Hartwig Mueller. Printre alte proiecte pe care le-a creat se numara A.U.R.A, A1 Project, Airbeat One Project, The Lagoon, M.U.M.M.S., Rocketeers si Tunnel Allstars.

In 2006 Ronny Bibow incepe colaborarea cu Michael Bein alias Money-G, un dj si producator german de muzica de club. Primele lor single-uri Energy is you si Bass Up! apar in acelasi an si vor fi foarte bine primite de fanii germani ai genului eurotrance (cunoscut si sub denumirea de "hands up" in Germania). Cel mai mare succes comercial al lor in Germania va fi Like I love you care e lansat in 2007. Piesa va fi reluata cu mai mult succes international de trupa de house germana R.I.O. in 2010.

(citeşte)

genuri: Trance
|

Orange - Descopera sarbatorile (noiembrie 2011)

publicat pe 30 noiembrie 2011 22:52 în Muzică din reclame de Leonardo

Brenda Lee - A marshmallow world

Pentru mai multe melodii din reclame tv vă recomand postul Muzică din reclame.

(citeşte)