Muzică din filme vechi (vol. 1)

publicat: 06/05/2009 23:02 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Serie de teme muzicale din pelicule cinematografice, filme artistice sau seriale tv difuzate in salile de cinema din Romania sau pe posturile nationale de televiziune din Romania si Bulgaria in perioada comunista

Aveam in pregatire aceasta cutiuta de mai mult timp, cred ca vreo 6 luni, dar nu am reusit sa gasesc foarte usor toate melodiile din aceasta editie. Sunt melodiile din coloana sonora a filmelor cu care am crescut de mic copil, cind ma uitam la un televizor alb-negru pe lampi. Era o adevarata bucurie sa urmaresc asezat turceste in fata televizorului filmele si desenele animate. In unele zile insa televizorul mai lua o pauza din cauza unei lampi arse si taica-miu mesterea la el de zor o saptamina.

Multi ar spune ca sunt un nostalgic, ca de obicei. Probabil ca sunt, dar adevarata nostalgie este dupa vremurile in care eram mic si nu aveam nici un fel de griji si cind cele mai mari bucurii erau desenele animate de la televizor si bomboanele cubaneze. Unii ar fi mirati ca inca mai tin minte filme ca Bulevardul Paulista sau Onedin cind aveam 6-7 ani, dar culmea e ca inca imi mai sunt vii in minte si imagini si personaje din ele. Adevarul e ca fiind atit de rare, printre emisiunile de preamarire ceausista, filmele erau o binecuvintare pentru oamenii acelor vremuri, desi va dati seama ca la virsta mea nu percepeam chiar atit de dramatic realitatea. Acum insa mi-e dor sa revad filmele de atunci desi nici o televiziune nu s-ar incumeta sa riste pierderea ratingului cu filme atit de vechi.

Enjoy!

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Melodii din filme vechi vol.1
Descriere: melodii din filme vechi
Gen muzical: Various
Conţine: 15 melodii
Timp total: 27:05
Bit rate: 64kbps
Creată la: 10/02/2009
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: