Muzică din filme vechi (vol. 3)

publicat: 12/01/2010 22:07 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Serie de teme muzicale din pelicule cinematografice, filme artistice sau seriale tv difuzate in salile de cinema din Romania sau pe posturile nationale de televiziune din Romania si Bulgaria in perioada comunista

Astazi inchei trilogia cutiutelor cu muzica din filmele copilariei. O cutiuta la care am adunat in ultimele 7 luni melodii din filme demult uitate, precum Planeta gigantilor, un serial de care nu imi amintesc dar de care mi-au povestit parintii mei sau Povestiri din Padurea Verde, un film de desen animat de care imi aminteam, ma obseda chiar, dar pe care nu am stiut multa vreme de unde sa il iau. Imi aminteam doar de cele doua marmote pe care le indragisem atunci la 6 ani, cind ma uitam la televizorul Sport, alb-negru.

Va las alaturi de citeva melodii care va vor trezi cu siguranta si voua citeva amintiri de neuitat.

Enjoy!

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al cărui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Melodii din filme vechi (vol.3)
Descriere: melodii din filme vechi
Gen muzical: Various
Conţine: 15 melodii
Timp total: 31:45
Bit rate: 64kbps
Creată la: 19/06/2009
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: