Muzică din filme vechi (vol. 2)

publicat: 18 iunie 2009 02:09 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Aceasta este o serie de postari cu liste de melodii de pe coloanele sonore ale serialelor tv sau ale filmelor artistice difuzate la televiziunea bulgara sau televiziunea romana inainte de 1990.

In aceasta seara mi-am adus aminte iar de citeva filme din copilarie si m-am decis sa continui seria inceputa acum mai bine de o luna, intr-o alta Cutiuta cu muzichii. Unele din ele sunt atit de vechi incit putini dintre cei pe care ii stiu isi mai aduc aminte de ele. Surprinzator, mi-am adus aminte de Avaramu, vagabondul interpretat de Raj Kapoor sau de "Columbo", citeva din filmele pe care le vedeam pe vremea lui Ceausescu, unul la televiziunea romana, celalalt la televiziunea bulgara. Mi-am adus aminte si de "Racheta alba", dar si de "Musette", film cu ale carui secvente incepea "Gala desenului animat" de simbata dupa-amiaza. Uitindu-ma acum cu atentie la anii de productie, imi dau seama ca totusi unele din aceste filme soseau cu 20-30 de ani intirziere in Romania.

Stiu, au mai ramas si alte filme vechi dar bune care ne bucurau zilele de duminica, precum "Sunetul muzicii", "Cei sapte magnifici" sau "Planeta maimutelor" dar poate ca le voi include intr-o alta editie.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Vezi şi:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al carui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Melodii din filme vechi vol. 2
Descriere: melodii din filme vechi
Gen muzical: Various
Conţine: 15 melodii
Timp total: 34:36
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 18 iunie 2009

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: