Muzică din filme vechi (vol. 4)

publicat: 16 februarie 2010 01:22 | actualizat: 2020-08-3030 august 2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Serie de teme muzicale din pelicule cinematografice, filme artistice sau seriale tv difuzate in salile de cinema din Romania sau pe posturile nationale de televiziune din Romania si Bulgaria in perioada comunista

Iata ca nu m-am putut abtine dupa trilogia cutiutelor cu muzica din filme vechi si revin cu a patra, asa in stilul Razboiul Stelelor :)

So, am stat si mi-am scormonit mintea si mi-am adus aminte de Benji, catelul nazdravan, de Daktari si leul neputincios, de Invadatorii, serialul tv care m-a marcat si care mi-a schimbat intr-un fel mentalitatea in privinta extraterestrilor, film pe care l-am revazut cu aceeasi placere si acum, dupa 40 de ani, si multe altele. Pe unele din ele le-am vazut, pe altele nu, dar faima lor s-a transmis cumva, asa, oral, din generatie in generatie, in familie, pina la mine. Fiecare generatie are, in felul ei, filmele care o caracterizeaza, iar filmele anilor '60-'80, pot spune ca sunt foarte apreciate de parintii mei, in ciuda tuturor filmelor noi care apar la tv sau la cinema.

Acum ca tot am depasit bariera psihologica a cifrei trei si am trecut la patru, promit sa mai revin si cu partea a cincea in curand!

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Vezi şi:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Ajutor

Cauţi o melodie şi ai nevoie de ajutor în identificarea ei? Îţi recomand să mă contactezi prin intermediul acestui formular.

Titlu: Melodii din filme vechi vol. 4
Descriere: melodii din filme vechi
Gen muzical: Various
Conţine: 15 melodii
Timp total: 33:56
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 15 ianuarie 2010

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: