Antologie muzică românească 2004-2005

publicat: 21/01/2011 22:45 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Antologia de muzica romanesca a ultimilor 20 de ani continua cu anii 2004 si 2005. Melodiile pe care le-am selectat sunt culese din notitele mele din acei ani, dar unele melodii sunt datate cu anul aparitiei albumului si nu neaparat cu data lansarii lor pe single. Am avut ceva indoieli cu privire la includerea unor melodii hip-hop, dar in final am respectat termenii sub care functioneaza acest site si anume acela de a nu publica melodii care folosesc un limbaj licentios sau care indeamna la violenta. Pentru ca nu am avut la dispozitie versiunile cenzurate ale unor astfel de melodii, am decis sa nu le includ. De asemenea, este posibil ca unii dintre voi sa fie ofensati de prezenta melodiei Suparat, care este considerata de multi o manea, dar, dupa cum bine stim toti, ea este o versiune in limba romana a melodiei Umoran sam a cantaretului croat Jasmin Stavros, o piesa originala ce poate fi cu greu incadrata in acest gen. Totusi, sa remarcam ca unele melodii pop prezente in aceasta antologie nu exceleaza la capitolul liric, ca urmare prezenta melodiei lui Adi de la Valcea este cu atat mai onorabila.

Atomic TV isi inceteaza existenta si este nevoit sa renunte la denumirea "Atomic" pentru ca marca este pusa sub sechestru din cauza datoriilor. Va fi redenumit TV k lumea incepand cu luna iunie a acestui an.

Pentru anul 2004 eu i-am ales drept artistul anului pe cei de la Hi-Q, iar pe anul 2005 pe cei de la Bere Gratis, nu neaparat pentru melodiile prezente in aceste liste ci pentru activitatea lor muzicala din acei ani si pentru succesul albumelor lor (Hi-Q - O mare dragoste, respectiv Bere Gratis - Post Restant).

Enjoy!

Titlu: Antologie muzicală România 2004 - 2004 (vol.1)
Descriere: melodii din 2004 ale artiştilor români (artistul anului: Hi-Q)
Gen muzical: Românească
Conţine: 33 melodii
Timp total: 02:06:23
Bit rate: 64kbps
Creată la: 29/01/2010
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: