Antologie muzică românească 2006-2008

publicat: 28/12/2008 00:29 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07 | playlistascultă melodiile! »

autor:

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Sunt un pasionat al topurilor muzicale. Mi-am capatat microbul de la Cristi Tomescu de la Radio Contact. A urmat Cristi Tocan de la Fun Radio, Alexandru Gheorghias, Liana Stanciu si Cristi Schnebli tot de la Radio Contact. Au fost ani in care mi-am notat constiincios toate topurile muzicale de la radio, de la ultimul pina la primul loc. In ultimii ani nu mai ascult radio pentru ca nu mai am timp de el, dar imi notez cu meticulozitate toate melodiile care imi atrag atentia.

Astazi va propun un top muzical cu melodiile artistilor romani ce mi-au atras atentia in acest an. Cu siguranta lipsesc unele care v-au atras voua atentia. Dar azi imi pot permite sa va propun ceea ce mi-a placut mie. Nu am ordonat melodiile in vreun fel anume, dar se vor ordona pe masura ce vor fi ascultate. Asa ca puteti contribui si voi la acest top.

Din perspectiva mea, acest an a fost cel mai bun an pentru muzica din Romania atit la numarul de hituri muzicale, cit si la varietatea de stiluri abordate. Imi pare bine ca am trecut de anii ’90 cind nici o melodie romaneasca nu reusea sa depasesca ultimele locuri ale topurilor de la radio, poate cu exceptia cu Ioan Gyuri Pascu, Directia 5 sau Timpuri noi. De data aceasta, lucrurile au luat o intorsatura neasteptata. Muzica romaneasca domina clasamentele din Romania, unele din melodii chiar si pe cele internationale. Este intr-adevar meritul acestei generatii, la care fara indoiala au contribuit atit 3 Sud-Est cit si Marius Moga, Hi-Q sau O-Zone si ale caror rezultate se vad astazi. Trebuie, totusi, sa recunoastem ca muzica artistilor din Constanta domina topurile din Romania si acest lucru este meritoriu.

In anul 2006 postul TV k lumea isi inceteaza emisia in noiembrie si este inlocuit de Kiss TV.

Si nu uitati: cumparati muzica ce va place. Chiar daca e romaneasca, merita.

Iata si clasamentul meu.

Enjoy!

Later edit: am adaugat si topurile personale din 2006 si 2007.

Titlu: Antologie muzicală România 2006 - 2006 (vol.1)
Descriere: melodii din 2006 ale artiştilor români (artistul anului: Morandi)
Gen muzical: Românească
Conţine: 24 melodii
Timp total: 01:31:45
Bit rate: 64kbps
Creată la: 28/12/2008
Actualizată la: 13/10/2019

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: