Muzică franceză (vol. 4)

publicat: 24 august 2010 01:14 | actualizat: 2020-01-1212 ianuarie 2020 14:57 | playlistascultă melodiile! »

autor: Leonardo

Leonardo Rădoiu este proprietarul şi editorul sitului «Cutiuţa cu muzichii». Pasiunea pentru muzică l-a motivat să dezvolte acest site şi să acorde o parte din timpul său liber menţinerii lui din propriile sale resurse financiare. Mai multe puteţi afla în secţiunea Despre.

Aceasta este o serie de postari cu melodii in limba franceza, compuse sau interpretate de muzicieni de origine franceza sau care au fost asimilati in timp de scena muzicala franceza.

Desi planificasem initial o trilogie despre muzica franceza, am gasit de cuviinta ca subiectul nu este incheiat si va mai aduc astazi o noua lista de melodii, de data aceasta cu hituri ale ultimilor ani. Veti regasi totusi printre melodii si un hit disco din 1979 interpretat de regretata Dalida. Va recomand de asemenea sa ascultati melodia lui Gregory Lemarchal, un tanar artist francez, plecat mult prea devreme dintre noi. Melodia Je reve face parte din albumul (cu vanzari de peste 1 milion de copii in Europa) lansat post-portem de Universal Music Group France, ale carui incasari vor fi donate Asociatiei Gregory Lemarchal, o fundatie ce ii ajuta pe cei afectati de fibroza chistica, boala care l-a rapit si pe Gregory la numai 24 de ani.

Enjoy!

Liste de melodii (1):

Vezi şi:

Etichete:

Index

Cauţi un artist sau un gen muzical anume? Îţi recomand să vizitezi pagina de index.

Întrebări

Cauţi o melodie mai veche sau mai nouă al carui titlu sau artist nu îl cunoşti? Poţi să îmi laşi un mesaj în pagina de contact cu mai multe detalii despre melodie (voce feminină / masculină, frânturi de versuri, genul rock / hip-hop sau orice alt detaliu pe care ţi-l aminteşti) şi am să încerc să te ajut.

Titlu: Muzică franceză vol. 4
Descriere: melodii în limba franceză
Gen muzical: Franceză
Conţine: 20 melodii
Timp total: 01:12:44
Bit rate: 64 kbps
Creată la: 05 iunie 2010

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: