Radio Grafii AD 1956

Ediţia 8

publicat: 23/05/2011 09:00 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07

autor:

Alexandru Gheorghiaş a fost realizator şi prezentator în anii ’90 la Radio Contact – Top Nostalgic, Contact Gold, Cutiuţa cu vechituri, Pop Hits USA, Contact Souvenir.

De departe, cel mai bun produs al seriei. De până în prezent, desigur. Pentru că sunt sigur că vor veni și alte astfel de întoarceri memorabile în timp. V-o recomand, din suflet, cu căldură, cu patimă. Asta poate și pentru că, evident, m-am născut prea târziu. Și nu unde trebuia. Dar asta este cu totul altă treabă și nu face subiectul emisiunii.

Mai 1956. Veți vedea și, sper, vă veți convinge, că putem asculta aceeași piesă, în interpretări diferite, fără a ne plictisi. Cât de mare este diferența față de muzicile din prezent, diferite ca titlu, dar atât de asemănătoare ca ritm, producție și restul de tâț tâț!

La fel ca în cazul unui album bun, nu pot remarca niciuna din piesele incluse, pentru că totul este cel care dă tonul. Ansamblul se remarcă și se dorește a fi reascultat. Vă invit departe de tot, way back in time. În urmă cu 55 de ani...

Click Play pentru a asculta emisiunea.

Te invit să Radio Grafiem zi de zi muzicile din trecut. Vino să (re)descoperi sunetele şi imaginile anilor apuşi. Exprimă-ţi părerile, întreabă şi răspunde, la http://www.facebook.com/RadioGrafii.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: