Radio Grafii AD 1975

Ediţia 5

publicat: 05/05/2011 22:43 | actualizat: 2020-08-3030/08/2020 22:07

autor:

Alexandru Gheorghiaş a fost realizator şi prezentator în anii ’90 la Radio Contact – Top Nostalgic, Contact Gold, Cutiuţa cu vechituri, Pop Hits USA, Contact Souvenir.

De ce 1975 și nu oricare alt an? Recunosc, n-am avut absolut niciun motiv special pentru care am ales acest an. Mai mult, am pornit la drum ușor sceptic. Ca unul care începeam cursurile școlii elementare în acea toamnă, amintirile muzicale erau estompate. Rămăsesem doar cu ritmurile disco. Aveam în cap ABBA. După ce am ascultat primele piese din State, mi-am dat seama că va fi una din cele mai bune emisiuni. În termeni de sound, desigur.

Cum altfel ar putea fi, fie și numai dacă privești la numele prezente pe primele zece locuri. Au fost și piese descoperite în premieră. Au fost de toate. Una peste alta, o emisiune interesantă. O mențiune specială pentru Broken Hearted Melody - piesa care m-a obsedat vreo zi și jumătate, pentru modul în care Sarah Vaughn a știut s-o aducă la viață.

Click Play pentru a asculta emisiunea.

Te invit să Radio Grafiem zi de zi muzicile din trecut. Vino să (re)descoperi sunetele şi imaginile anilor apuşi. Exprimă-ţi părerile, întreabă şi răspunde, la http://www.facebook.com/RadioGrafii.

Comentarii

Dacă ai cont Facebook/Yahoo/AOL/Hotmail, poţi comenta folosind acest formular de comentarii: